Dogovoreno izbegavanje dvostrukog oporezivanja

Bez autora
Jul 21 2011

Srbija i Crna Gora potpisale su u sredu Memorandum o izbegavanju dvostrukog oporezivanja poreza na dohodak i Memomorandum o deviznim sredstvima Dafiment banke i Privredne banke Crne Gore. Ta dva sporazuma veoma su značajna i korisna za privrednike i građane obe zemlje. Danas je razgovarano i o saradnji na izgradnji Evropskog koridora 11, ali i o ideji da dve države raspišu zajedničke tendere za izgradnju autoputa Bar-Beograd. Danas su vođeni kvalitetni razgovori, a bilo je reči i o energetici i o Luci Bar koja bi mogla da bude interesantna kao mogućnost transporta Fijatovih vozila preko te Luke.

Dogovoreno izbegavanje dvostrukog oporezivanjaSrbija i Crna Gora potpisale su u sredu Memorandum o izbegavanju dvostrukog oporezivanja poreza na dohodak i Memomorandum o deviznim sredstvima Dafiment banke i Privredne banke Crne Gore.

Premijer Srbije Mirko Cvetković je na konferenciji za novinare posle sastanka sa premijerom Crne Gore Igorom Lukšićem kazao da su ta dva sporazuma veoma značajna i korisna za privrednike i građane obe zemlje.

Cvetković je sa crnogorskim kolegom razgovarao i o saradnji na izgradnji Evropskog koridora 11, ali i o ideji da dve države raspišu zajedničke tendere za izgradnju autoputa Bar-Beograd.

Lukšić je kazao da je sa premijerom Srbije vodio kvalitetne razgovore i da je razgovarano i o energetici i o Luci Bar koja bi mogla da bude interesantna kao mogućnost transporta Fijatovih vozila preko te Luke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik